Aan alle gildebroeders

Hierbij een bericht van jullie nieuwe koning.  Hierbij wil ik jullie allemaal bedanken voor de mooie dag die ik heb mogen beleven tijdens ons koningschieten. Het was een dag vol verrassingen en indrukken, van zowel mijzelf, als mijn gezin en mijn ouders.

Ik heb de strijd om het koningschap enorm positief ervaren. Ook de medestrijders namen het positief op, dat het geluk aan mijn zijde was, ondanks dat ook zij het graag hadden willen worden. Het gilde heeft misschien wel niet de beste schutter als koning gekregen, maar zal er wel zijn best voor doen. Ik zal het koningschap dan ook zo goed mogelijk in proberen te vullen. Dit kan ik echter niet alleen maar wel samen met jullie.

Ik hoop op 5 mooie jaren met z’n alle en dat we mooie sportieve wedstrijden mogen beleven en veel plezier hebben tijdens de verbroederingen.

Met vriendelijke gildegroet,

Gildebroeder en koning Kees Deenen

Facebooktwitter