Gezellige verbroedering met Wintelre

Het was vrijdagavond, de avond na hemelvaart. De zon scheen en de temperatuur was met zo’n 21 graden bijzonder aangenaam. Tijd voor de jaarlijkse verbroederingsavond met Wintelre.

Helaas was het nog vakantietijd en had een groot aantal van onze leden de brugdag aangegrepen om er een weekendje tussenuit te gaan, waardoor we slechts met 8 gildebroeders waren.

't Is gezellig bij "d'n guld"...
’t Is gezellig bij “d’n guld”…

Ditmaal waren we bij de broeders en zusters in Wintelre te gast op hun prachtlocatie en mochten we eens proeven aan de discipline geweer schieten. Voor sommigen onder ons (waaronder ikzelf) was dit de eerste keer dat we met het geweer schoten. Dat we slechts met z’n achten waren had één voordeel: we konden 2x schieten 🙂

Na het schieten nog even onder de boom nabuurten in de ondergaande zon...
Na het schieten nog even onder de boom nabuurten in de ondergaande zon…

Na de verschieting werd de uitslag afgeroepen en werden de prijzen voor de derde, tweede en eerste plaats uitgereikt. Deze werden uiteraard direct aangesneden en er werd nog gezellig nagebuurt en – geborreld.

Oh ja, de uitslag:

3e prijs: Pieter-Hein de Beus
2e prijs: Dennis Tenbült
1e prijs: Jeroen Hems

Voor de volgende keren willen we al onze leden, dus niet alleen de schutters, vragen toch eens tijd te maken voor de verbroederingsavonden.  Ze zijn echt gezellig en de moeite waard! Op 1 september is er weer één; met en in Hoogeloon

Facebooktwitter