Huishoudelijke mededelingen

Sint Jorisdag

Op 23 april, let op dit is een zaterdag, vieren we de dag van onze patroonheilige. Jullie worden met partner (als die er is, en zin heeft om te komen uiteraard) om 17:15 verwacht bij de Maria kapel tegenover het Dorpsplein.

EST 2018

Met het Europees Koningschieten “Peine”nog vers in ons geheugen zijn we toch al op zoek gegaan voor een accomodatie voor het Europees Koningschieten 2018 dat gehouden wordt van 17-08-2018 tot 20-08-2018 in het “Leudal”in Limburg. We hebben een accomodatie gevonden.

Omdat er tegen die tijd niets meer vrij is moeten we snel een besluit nemen. Daarom willen we graag weten wie er, eventueel met partner, mee wil gaan. De kosten zijn nog niet helemaal duidelijk maar proberen deze zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Wil je meegaan dan kun je opgeven tot dinsdag 23-02-16 bij Paul Leermakers (voor contactgegevens, zie de ledenlijst)

E-mail

Het bericht m.b.t. het Europees Schutters Treffen in 2018 is ook via e-mail aan alle leden verzonden. Op de schuttersvergadering werd duidelijk dat niet iedereen de mail had ontvangen. Waarschijnlijk is de e-mail voor ongewenst aangezien door je e-mail programma.

Om te voorkomen dat je mail van het gilde mist, zou je de belangrijkste e-mail adressen (info en secretariaat) moeten toevoegen aan je lijst met veilige afzenders.

Mocht je niet weten hoe dit moet, neem dan even contact op met mij (Jeroen), dan leg ik je uit hoe je dit doet.

Facebooktwitter