Piet Deenen 90 Jaar!

Zondag 12 mei was het weer feest! Gildebroeder Piet Deenen vierde zijn 90e verjaardag, reden voor St. Joris om hem met een vendelgroet te eren.

Om 18:00 uur werd er verzameld bij het Dorpsplein om daarna, in optocht, naar de
feestlocatie te vertrekken. Na een lange tocht, toch wel zeker 300 seconden, kwam het gilde aan op plaats van bestemming. Daar aangekomen moesten we Piet wel even binnen gaan halen, want hij had het gilde niet meer verwacht.

Namens het gilde reikte Wil Stokmans een, door hem geschonken, St. Joris stok uit aan Piet.

De st. Joris stok wordt overhandigd
Een Stok van "d'n Stok"

Wegens een druk bezette wei (lees: parkeerplaats) werd er voor de vendelgroet uitgeweken naar het stukje wei op de hoek van Postelstraat / Kerkstraat.

Vendelgroet
De jarige geniet van de gebrachte vendelgroet

Na een perfecte vendelgroet, in ideale weersomstandigheden, was er nog een klein fotomomentje. Het was nog een heel karwei om de ruim 30 aanwezige gildebroeders in het gelid te krijgen, maar dankzij fotografe Marieke de Koning is dit helemaal goed gekomen! En toen de aanwezige gildebroeders hun felicitaties hadden overgebracht, was het tijd voor een pilske.

Piet vanaf het internet nogmaals gefeliciteerd en op naar de 100!

Oh ja, alle foto’s van de avond staan in de fotogalerij… Veel plezier met het bekijken ervan en Marieke, bedankt voor het maken, ze zijn goed gelukt!

Facebooktwitter