Winterkoning 2015-2016 – De Uitslag

Op zondag, 6 maart was het weer tijd voor de laatste verschieting in de winterkoning competitie. Het weer was redelijk; fris, licht bewolkt en droog, dus perfect schietweer eigenlijk. Ook dit keer was er weer een mooie opkomst, met 25 schutters.

Om half 4 waren alle pijlen wel zo’n beetje geschoten en werd het tijd om de punten op te tellen. Om 4 uur togen we langzamerhand naar het dorpsplein voor de prijsuitreiking.

Voordat we de winterkoning 2015/2016 bekendmaakten, werd eerst nog het nieuwe schild voor de beste schutter van het afgelopen jaar uitgereikt. Omdat het oude schild, geschonken door Piet van Rooij, inmiddels vol was, hebben we een nieuw schild geschonken gekregen van ’t Dorpsplein. Jan Vennix was de eerste die dit schild uit handen van Mark van Loon mocht ontvangen.

Toen was het toch echt tijd voor de bekendmaking van de Winterkoning. En de winterkoning voor 2015/2016 is geworden, met de maximale score van 50 punten, Hans van Spreuwel. Het bijbehorende schild werd hem uitgereikt door schenker Erik van Kuringen.

Foto’s volgen z.s.m.

Facebooktwitter